Można już zamawiać koszulki na 7 Zlot DmG
Cytat: Vger w 01 Czerwiec 2017, 16:43ze skrzynią to wielu ma problemy po kupnie, jak mój był nowiutki też był problem ze zmianą biegów ciężko wchodziła jedynka, wyregulował mi to wujek zmiana biegów wchodzi płynnie wręcz idealnie, od tego czasu 10tys zrobione i nie dzieje się nic...... co zrobił nie wiem ale działa Z tego co wiem to jedyne problemy jakie bywały ze skrzyniami dotyczyły problemy z łożyskami, w sumie wszystkie chińskie łożyska w naszych rumakach należałoby powymieniać o czym sam się przekonałem przed rokiem w Iłkach
ze skrzynią to wielu ma problemy po kupnie, jak mój był nowiutki też był problem ze zmianą biegów ciężko wchodziła jedynka, wyregulował mi to wujek zmiana biegów wchodzi płynnie wręcz idealnie, od tego czasu 10tys zrobione i nie dzieje się nic...... co zrobił nie wiem ale działa
Taaaaaaaaa ? Łożyska, powiadasz...hmmmmmmmmmm, to po uja wymieniałem wałki i to 2 razy Zęby pewnie też łożyska wyłamywały......
Hymmm no patrz też miałem problemy z tym bezpiecznikiem i też zastanawiające było to że spotykały mnie wahania w prędkości maksymalnej. Jednego dnia jechał 110 licznikowe a innego już tylko 95.@Maciej husky - Jeżeli to czytasz to obejrzyj dobrze gniazdo bezpiecznika bo to teraz ty pomykasz moim Jankiem a pamiętam że czasami vmax mi głupiał i nie mogłem tego wytłumaczyć.