Autor Wątek: Spotkanie - Irek, Zdzichu, Nemook  (Przeczytany 23531 razy)

zdzichfur

• Gość
Odp: Spotkanie - Irek, Zdzichu, Nemook
« Odpowiedź #105 dnia: Listopad 13, 2011, 05:14:25 am »
Łysy gmole mam jeszcze - leżą sobie w garażu. Czekam na wersje do przesuniętych podnóżków.

Iras nie tego miałem na myśli, i w zasadzie jestem zaskoczony że mają w ofercie Chińczycy coś więcej niż 350cc

zdzichfur

• Gość
« Odpowiedź #106 dnia: Listopad 13, 2011, 05:49:35 am »
Najlepsze to było jak jako ostatni dobijałem do rynku w Sobótce, patrze stoją już dwa Junaki pierwsza myśl MeneL się przełamał i Iras miał raźniej jadąc z Jeleniej G. a tu proszę Jaro z partyzanta nas zaskoczył   ;D

Tak jak koledzy już wspominali, ja też nie mogę się doczekać jakichś wspólnych wypadów po okolicy na kilka motorków, bo frajda jest zajebista  ;D 

MeneL

• Priv
  • Uzytkownik
« Odpowiedź #107 dnia: Listopad 13, 2011, 07:58:39 am »
W przyszłym sezonie polatamy. Ja jestem ciepłolubny i wczorajszej eskapady bym nie przeżył.  Ale to nie znaczy że .....

Łysy

• MadaFaka
  • Administrator
  • Uzytkownik
  • Pasja czyni wolnym...
« Odpowiedź #108 dnia: Listopad 13, 2011, 10:37:24 am »
Najlepsze to było jak jako ostatni dobijałem do rynku w Sobótce, patrze stoją już dwa Junaki pierwsza myśl MeneL się przełamał i Iras miał raźniej jadąc z Jeleniej G. a tu proszę Jaro z partyzanta nas zaskoczył   ;D

Tak jak koledzy już wspominali, ja też nie mogę się doczekać jakichś wspólnych wypadów po okolicy na kilka motorków, bo frajda jest zajebista  ;D

Czyli juz przesunałeś ?
Mój Junak- moja  duma !!! Harley mój to jest TO !!!